جوانی ، زیبایی ، سلامتی ، طول عمر

اکسیر جوانی ، زیبایی ، سلامتی ، طول عمر

جوانی ، زیبایی ، سلامتی ، طول عمر

اکسیر جوانی ، زیبایی ، سلامتی ، طول عمر

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین نظرات

۸ مطلب در اسفند ۱۳۹۳ ثبت شده است

۰۴ اسفند۱۷:۵۹

کامبوجا ( اکسیر جوانی )

کانتر فرانک نویسنده کتاب کومبوجا درمان طبیعی از شرق دور که درمورد این نوشیدنی مطالعات بسیاری انجام داده است در جایی از کتاب درباره قارچ کومبوجا و نوشیدنی حاصل از آن می نویسد " آیا امروز مردم در شرایط آلودگی شدید محیط و درحالی که از غذاهای اکثرا آلوده به مواد شیمیایی استفاده می کند کبد سالمی دارند ؟ او سپس توضیح می دهد که یک کبد سالم به اندازه کافی مورد نیاز بدن اسید گلوکورونیک تولید می کند این اسید از تأثیر مواد سمی بر بافت های بدن که از طریق هوا و غذا وارد بدن انسان می شود جلوگیری می کند اما زمانی که مقدار این سموم افزایش یابد عملکرد کبد برای تولید این اسید دچار اختلال می شود " کانتر فرانک سپس می نویسد " استفاده از الکل ، توتون ، مواد غذایی کنسرو شده ، غذاهای مانده ، آب ها و گیاهانی که از طریق کودهای شیمیایی و مواد دیگر آلوده و شیمیایی شده اند بار سنگینی را به کبد تحمیل می کنند . این درحالی است که بخشی از مواد داروئی ، از جمله جیوه ای که در مواد دندانپزشکی وجود دارد بر دامنه مسمومیت های داخلی بدن می افزاید . به دلیل عدم توانایی کبد در تولید اسید گلوکورونیک به اندازه کافی آلودگی های ایجاد شده در بدن باعث بیماری های مختلف و مهلک می شوند در اینجاست که چای کومبوجا با مقدار فراوانی اسید گلوکورونیک به سالم سازی بدن کمک می کند " در سال ۱۹۱۴ « باسینز کاجا » در مورد نوشیدنی کومبوجا نوشت این نوشیدنی در تنظیم فعالیت های روده بسیار موثر است و پرفسور رودولف کویرت در سال ۱۹۱۸ کومبوجا را بهترین دارو برای رماتیسم توصیف کرد و دکتر ویلهام هینبرگ آلمانی معتقد بود نوشابه ای که با اسم چای کوائی در روسیه نوشیده می شود داروئی است برای مبارزه علیه همه بیماری ها .

کسب آرامش با مصرف کامبوجا

دکتر « مادایوس » بیولوژیست معروف نیز در سال ۱۹۲۷ اعلام کرد که مواد متابولیک موجود در چای کومبوجا اثری شگفت انگیزآور بر ترمیم دیواره سلولی دارند و به همین دلیل بهترین دارو برای جلوگیری و درمان سختی عروق هستند . دکتر « پال پی » دانشمند ژاپنی که نتایج تحقیقات خود را در مورد چای کوائی یا کومبوجا برای اطلاع محافل علمی پزشکان انتشار داد ، در گزارش خود نوشت مصرف این چای کمک می کند که پس از ۴ تا ۶ ماه رشد موها به حالت اول برمی گردد و موهای خاکستری مشکی می شود . این چای می تواند دید چشم ها را نیز تقویت کند وی با تأکید به وجود سه عنصر حیاتی در چای کومبوجا حتی ادعا می کند که کومبوجا عمر را نیز طولانی می کند و درواقع همان اکسیر حیات بخش است . مطالعات گروه های پژوهشی و آن چه بیش از آنها درباره کومبوجا گفته شده بود توجه محافل علمی را به سوی این نوشیدنی ساده جلب کرد و مرکز انستیتو باکتری شناسی مسکو که کومبوجا را مورد مطالعه دقیق تر قرار داد ، محققان این انستیتو متوجه شدند که رشد قارچ درواقع به صورت یک توده ژله مانند متشکل از کشت های هم زیست با باکتری Xyttnorni و ذخیره مجموعه سلول های مخمر از دسته « ساکار و میستر » Saccharornyees است در این انستیتو باکتری های تشکیل دهنده کومبوجا به دقت مورد مطالعه قرار گرفتند و اثرات جادوئی آن بررسی و تأیید شدند .

اگرچه قارچ کومبوجا طی سال های اخیر در محافل علمی و پزشکی به عنوان یک داروی معجزه گر شناخته شده اما مردم مناطقی در آسیا صدها سال است که آن را مصرف می کنند آنها براساس تجربه به این اعتقاد رسیده اند که کومبوجا باعث فعالیت سیستم غدد می شود سوخت و ساز را تسریع می کند از اضافه وزن می کاهد . اسید اوریک و کلسترول خون را پایین می آورد روماتیسم و نارسایی های کبد و کلیه را بهبود می بخشد و نقرس و بیماری های پوستی و فشارخون را از میان برمی دارد . 

 

قارچ کامبوجا ( اکسیر جوانی ، زیبایی ، سلامتی ، طول عمر )

 

همراه با استارتر و آموزش تهیه شربت کامبوجا

 

شماره تماس : 09013354050

 

ارسال به تمام نقاط ایران

 

قیمت : 25 هزار تومان

 

شماره کارت صادرات : 4804 8824 6917 6037

 

شماره کارت پست بانک : 2241 2993 6018 6277

 

صادق باقری

صادق باقری | ۰۴ اسفند ۹۳ ، ۱۷:۵۹
۰۴ اسفند۱۷:۲۸

 

نوشابه ای که از تخمیر چای توسط قارچ به دست می آید ، خاصیت سم زدایی دارد ضمناً دسته ای مواد شیمیایی موسوم به پلی فنول ها درآن هست که آنتی اکسیدان هستند یعنی می توانند ریشه های آزاد شیمیایی موجود در سلول ها را که سرطان زا هستند به خود جلب کنند اگر به نحوه پیدایش امراض از دریچه علم زیست شناسی نگاه کنیم باید بگوئیم هزاران ناراحتی و بیماری صعب العلاج که بشر با آن روبروست از بر هم خوردن تعادل ساده ای که میان کارکردهای مختلف سلول های بدن وجود دارد ناشی می شود و همه با یکدیگر مانند حلقه های یک زنجیر مرتبط هستند . محیط مناسب برای فعالیت سلولهای بدن، یک محیط اسیدی است.

خوب حالا اگر به همین غذاهایی که هر روز از آشپـزخانه ما وارد سفره هایمان می شود دقت کنیم ملاحظه خواهیم کرد که همه آنها محیط بدن را از حالت اسیدی خارج کرده و به حالت قلیایی ( بازی ) در می آورند . اما انسان همین لحظه هیچ درد و هیچ ناراحتی را حس نمی کند ، بلکه این نوع محیط در دراز مدت باعث پیدایش صدها نوع بیماری سخت می شوند بسیاری از گیاهان و اصولاً رژیم گیاه خواری و همچنین نوشیدنی کامبوجا می توانند محیط اسیدی را برای بدن تامین کنند . بیشتر غذاهایی که امروز مصرف می کنیم و همچنین بسیاری از مواد شیمیایی که طی دو قرن اخیر وارد جیره غذایی انسان شده است ( مواد مصنوعی و ترکیبی ، سس ها ، طعم و رنگ های خوراکی ) یا خود اکسیدکننده اند یا در بدن تبدیل به اکسید کننده می شوند ، این اکسیدها می توانند صدها بیماری لاعلاج دیگر را موجب شوند . بنابراین هر ماده طبیعی یا گیاهی مثل کومبوجا که بتواند این اکسیدکننده ها را از میان بردارد کمک بزرگی به دفاع بدن در مقابل ابتلا به بیماری ها خواهد بود . انسان تا وقتی گیاه خواری می کرد به سرطان مبتلا نمی شد اما غذاهای بدون فیبر ( بدون سلولز گیاهی ) که امروز همه ما می خوریم باعث می شود .

دفع سموم بدن با نوشیدن شربت کامبوجا

یکی از دلایل بروز سرطان را یبوست می دانند . روده دیرتر تخلیه می شود و سموم فرصت پیدا می کنند جذب خون شوند . هر ماده خوراکی مثل گیاهان و سبزی های ، یا نوشابه کومبوجا که به حرکت سریع غذا در داخل روده ها کمک کند ، موجب پیشگیری از سرطان می شود . همان طور که ذکر شد برای درک خاصیت درمانی کومبوجا یا هر ماده درمانی دیگر باید طبق روال علمی به تاثیر آن برکارکرد سلول ها توجه کرد . کومبوجا می تواند تعادل شیمیایی و یونی درغشای سلول ها را دوباره برقرار کند بنابر این می تواند جلوی بسیاری از اختلالات عصبی که موجب بیماری های لاعلاج مربوط به اعصاب می شوند را بگیرد تهیه نوشیدنی کومبوجا بسیار ساده است ، کافی است کمی مولد قارچ دراختیار داشته باشید نوشیدنی کومبوجا در واقع ترکیبی است از چای شیرین معمولی که با کمک قارچ کومبوجا تخمیر شده است این قارچ کمک می کند که چای و شکر به آنزیم های مفید برای بدن تبدیل شود . اسید گلو کورو نیک موجود در این نوشیدنی که بر اثر تخمیر ایجاد می شود برای ساخت پلی ساکاریدهای مهم مثل هیالاروتیک اسید به کار می رود و وجود آن برای اتصال بافت ها مفید است . اسید لاکتیک موجود درنوشیدنی کومبوجا در عملکرد صحیح روده ها بسیار موثر است و این مجموعه در واقع یک آنتی بیوتیک قوی و طبیعی است که همراه مواد دیگر موجود در این چای تاثیری شگرف درسالم سازی بدن دارد .

 

قارچ کامبوجا ( اکسیر جوانی ، زیبایی ، سلامتی ، طول عمر )

 

همراه با استارتر و آموزش تهیه شربت کامبوجا

 

شماره تماس : 09013354050

 

ارسال به تمام نقاط ایران

 

قیمت : 25 هزار تومان

 

شماره کارت صادرات : 4804 8824 6917 6037

 

شماره کارت پست بانک : 2241 2993 6018 6277

 

صادق باقری

صادق باقری | ۰۴ اسفند ۹۳ ، ۱۷:۲۸
۰۴ اسفند۱۲:۴۷

 

باور کردن این موضوع که یک نوشیدنی ساده می تواند از بروز بیماری سرطانی جلوگیری کند و رشد غده های سرطانی را متوقف سازد دشوار است .

اما واقعیت این است که گروهی از پزشکان و پژوهشگران براساس شواهد و آزمایش های انجام شده بر روی نوعی قارچ به نام کومبو جا اعلام کردند که این قارچ به دلیل ترکیبات خاص و دارا بودن اسیدگلوکورونیک نه تنها مانع از سرطانی شدن سلول ها می شود ، بلکه رشد سلول های سرطانی را نیز متوقف می کند علاوه بر این قارچ کومبوجا عاملی مؤثر در جلوگیری از سکته های قلبی شناخته شده است و به اعتقاد پزشکانی که اثرات این قارچ را بر روی افراد مختلف مورد مطالعه قرار داده اند کومبوجا همان اکسیر حیات بخشی است که دستیابی به آن همیشه آرزوی بشر بوده است زیرا مصرف آن از ریزش موها ، چین و چروک پوست و سخت شدن رگ ها، مفاصل و عضلات که از علایم بالا رفتن سن پیری است ، جلوگیری می کند . در واقع با مصرف کومبوجا طول دوران جوانی افزایش می یابد درمان پیری دیرتر فرامی رسد. پژوهشگران و پزشکان برای اثبات این نظریه به طول عمر افراد در مناطقی که در آنجا به طور سنتی قارچ کمبوجا به صورت محلول در نوعی نوشیدنی استفاده می شود اشاره می کنند .

آنها می گویند بسیاری از کسانی که در مناطق کوهستانی قفقاز یا مناطق روستایی سیبری مانند [ باکوتایا ] در اوکراین ، تبت یا اسپانیا زندگی می کنند ، بیشتر از یکصد سال سن دارند . یکی از دلایل این طول عمر استفاده از قارچ کومبوجا است البته پزشکان این موضوع را نیز نادیده نمی گیرند که شرایط اقلیمی و ژنتیکی نیز در این مورد نقش عمده ای را دارد . کومبوجا نوعی قارچ تخمیر شده است که با ترکیب چای و شکر ساختار شیمیایی آن تغییر کرده است . گزارش های علمی بسیاری که تاکنون درباره قارچ کومبوجا نوشته شده است ، نشان می دهد که نوعی آنتی بیوتیک قوی در ترکیب قارچ کومبوجا وجود دارد که وجود آن باعث می شود مواد در فرایند شیمیایی بدن نقش مهمی ایفا کنند . آنها معتقدند چای کومبوجا یک ماده غذایی مکمل به حساب می آید که مصرف آن سیستم دفاعی بدن را تقویت کرده و موجب جلوگیری از بیماری ها می شود . دکتر ماکسیم بنیک در سال ۱۹۲۸ در باره قارچ کومبوجا نوشت قارچ کومبوجا دارویی مؤثر برای مقابله با سختی رگ ها و عروق ، نقرس و تنبلی روده ها است . مصرف چای کومبوجا به ویژه آثار مطلوبی در رفع سختی رگ های کلیه و مویرگ های مغزی دارد ولی در مقابله با سختی رگ های قلب از تأثیر کمتری برخوردار است استفاده از کومبوجا در بخش هایی از آسیا از قرن ها قبل معمول بوده است براساس مدارک موجود نام این قارچ از نام یک پزشک کره ای به نام کومبو گرفته شده است این پزشک حدود سال ۴۱۵ میلادی با استفاده از نوشابه ای که با کمک قارچ به دست آمده از نان چاودار تخمیر شده بود، [ ایکیو ] امپراطور ژاپن را درمان کرد آن زمان این نوشیدنی به عنوان یک داروی معجزه گر مورد توجه قرار گرفته بود و به آن لقب داروی عمر ابدی داده بودند پس از آن چای کومبوجا در سراسر چین ، ژاپن ، کره و سپس در هند و روسیه مورد استفاده قرارگرفت .

شربت ضد سرطان ( کامبوجا )

تحقیقات بعدی درمورد کومبوجا نشان داد ، اثرات دارویی این نوشیدنی تخمیر شده بسیار بیشتر از آن چیزی است که بیش از این شناخته شده بود . پژوهش های انجام شده درمورد ترکیبات این قارچ وجود مقدار زیادی اسید گلوکورونیک در ترکیبات آن را اثبات کرد ، این اسید در آزمایشگاه و به طور مصنوعی قابل تولید نیست اما کبد یک انسان سالم قادر است آن را تولید کند . این اسید در بدن انسان به عنوان پادزهر عمل می کند و قادر است تمام سموم و [ توکسیست ها] به خصوص مواد پروتئینی درهم آمیخته را که توسط میکروب های بیماری زا در بدن تولید می شود از میان برده و از طریق سیستم دفع آنها را از بدن خارج کند . وجود اسید [ گلو کورونیک ] در کومبوجا بیش از هر چیزی مورد توجه سرطان شناسان قرار گرفت و سرطان شناسان روسی به مطالعه دقیق در این مورد پرداختند . بررسی درمورد اثرات این نوشیدنی برروی مصرف کنندگان و کنترل آمار انواع بیماری ها به ویژه سرطان در مناطقی که از کومبوجا استفاده می شود نشان داد وضعیت دو بخش از ناحیه پرم Perm در کنار رودخانه جاما در غرب کوهستان اورال به نحو حیرت انگیزی با دیگر نقاط متفاوت است . در این مناطق هیچ موردی از سرطان مشاهده نشد و تحقیق درمورد چند نفر مبتلا نیز نشان داد که آنها از مناطق دیگر به این محل آمده اند .

وضعیت محیطی این مناطق چندان تفاوتی با نواحی دیگر نداشت در این دو منطقه نیز پتاسیم ، سرب ، جیوه و سنگ معدنی نسوز و دیگر مواد آلوده کننده و زمینه ساز 

سرطان وجود داشت حتی میزان آلودگی محیط باعث مرگ تعداد زیادی ماهی در آبگیرهای منطقه [ کاما ] شده بود پس چه علتی می توانست مانع ابتلا مردم به 

سرطان شده باشد .

قارچ کامبوجا ( اکسیر جوانی ، زیبایی ، سلامتی ، طول عمر )

 

همراه با استارتر و آموزش تهیه شربت کامبوجا

 

شماره تماس : 09013354050

 

ارسال به تمام نقاط ایران

 

قیمت : 25 هزار تومان

 

شماره کارت صادرات : 4804 8824 6917 6037

 

شماره کارت پست بانک : 2241 2993 6018 6277

 

صادق باقری

صادق باقری | ۰۴ اسفند ۹۳ ، ۱۲:۴۷
۰۴ اسفند۱۲:۲۶

 

کفیر با تنظیم کردن باکتری های داخل دستگاه گوارش و کبد و ایجاد سلامتی بیشتر در آنها و با داشتن مواد معدنی کمیابی چون بیوتین باعث بهبود بسیار زیاد در پوست و موی شما خواهد شد . برای دیدن این تغییر هر شب یک لیوان کفیر را قبل از خواب تناول نمائید ، و پس از یک ماه پوست و موی خود را مقایسه نمائید و تاثیر معجزه آسای این ابر خوردنی را مشاهده نمائید .

همچنین با استفاده از کفیر به عنوان ماسک پوست می توانید پوستی شفاف و بدون لک داشته باشید . برای این کار 2 قاشق غذاخوری کفیر را با یک قاشق چای خوری روغن بادام تلخ مخلوط نمائید و هر شب بر روی پوست خود مالیده و پس از20 دقیقه صورت خود را بشوئید .

از همه این ها گذشته کفیر بنا به نوع تهیه آن دارای طیف گسترده ای از طعم های خوشمزه برای هر سلیقه ای می باشد و خوردن آن در کنار غذا و یا مخلوط با انواع میوه ، عسل یا سبزیجات لذت بخش می باشد .

نکته خیلی مهم ، خریداری دانه های کفیر از فروشنده معتبر قارچ کفیر می باشد ، تا از کیفیت و سلامتی قارچ ها اطمینان  داشته باشید .

قارچ کفیر ( اکسیر جوانی ، زیبایی ، سلامتی ، طول عمر ) 

همراه با آموزش تهیه ماست و دوغ کفیر

شماره تماس : 09013354050

ارسال به تمام نقاط ایران

قیمت : 30 هزار تومان

شماره کارت صادرات : 4804 8824 6917 6277

شماره کارت پست بانک : 2241 2993 6018 6277

صادق باقری

صادق باقری | ۰۴ اسفند ۹۳ ، ۱۲:۲۶
۰۳ اسفند۱۷:۳۱

سلامت خود و خانواده را با مصرف نوشیدنی های سالم و طبیعی تضمین کنید 

قارچ کامبوجا ( اکسیر جوانی ، زیبایی ، سلامتی ، طول عمر )

 

همراه با استارتر و آموزش تهیه شربت کامبوجا

 

شماره تماس : 09013354050

 

ارسال به تمام نقاط ایران

 

قیمت : 25 هزار تومان

 

شماره کارت صادرات : 4804 8824 6917 6037

 

شماره کارت پست بانک : 2241 2993 6018 6277

 

صادق باقری



مصرف نوشیدنی های پروبیوتیک ضامن سلامت شما و خانواده محترم
قارچ کفیر ( اکسیر جوانی ، زیبایی ، سلامتی ، طول عمر )
 
همراه با آموزش تهیه ماست و دوغ کفیر
 
شماره تماس : 09013354050
 
ارسال به تمام نقاط ایران
 
قیمت : 30 هزار تومان
 
شماره کارت صادرات : 4804 8824 6917 6277
 
شماره کارت پست بانک : 2241 2993 6018 6277
 
صادق باقری 
صادق باقری | ۰۳ اسفند ۹۳ ، ۱۷:۳۱
۰۲ اسفند۱۲:۵۲

 

کومبوچا (مانند روزه داری) برای کبد و دستگاه تصفیه بدن ، سم زدا به شمار می آید . چنانچه برای شروع مقدار زیادی از آن را بنوشید ، شاید ناراحتتان کند . توصیه می شود که با مقدار کم شروع کنید و مقدار آن را بتدریج افزایش دهید . برای شروع ، سه بار در روز و هر بار دو قاشق غذاخوری از آن کافی است . در این صورت ، علتی برای بروز ناسازگاری پیش نخواهد آمد . چنانچه به بیماری حادی دچارید و یا بدنتان بیش از حد ضعیف است ، بهتر است حتی با میزان کمتری شروع کنید . در این احوال یک قاشق چای خوری سه بار در روز بسیار مناسب است . بعد می توانید مقدار آن را تدریجاً افزایش دهید . احتمال بروز برخی عوارض جانبی از قبیل سر درد ، دل درد ، تهوع ، رخوت ، خواب آلودگی ، اسهال ، یبوست ، زدن جوش یا کهیر و نفخ ، نزد بعضی افراد محتمل است . به هر حال ، اینها واکنش های موقتی اند و در افراد سالم بین یک روز یا یک هفته از بین می روند . برای مقابله با این ناراحتی ها مقدار بیشتری آب بنوشید . کسانی که از قبل ناراحتی های خاص دارند ، چنانچه کومبوچا را با مقدار زیادی شروع کنند ممکن است منقلب شوند . در این صورت بهتر است از پزشک معالج خود راهنمایی بخواهند . قاعده کلی این است که چنانچه واکنش های شدیدی بر اثر نوشیدن کومبوچا بروز کرد ، مقدار آن را بکاهید یا چند روزی مصرف آن را قطع کنید و مجدداً با مقدار کم شروع کنید و کم کم بر آن بیفزایید . آثار نیکوی کومبوچا معمولاً در ضعیف ترین قسمت بدن بروز می کند و اعضای بدن را یکی یکی در بر می گیرد .

مصرف کامبوجا ضامن سلامتی

قابل توجه خانم ها : چون شربت کامبوجا باید آهسته و پیوسته همزیستی خود را با سلول های بدن ایجاد نماید ، خانم ها تا 3 روز اول صیح ، ظهر، عصر یک قاشق غذاخوری میل نمایند روز دوم دو برابر روز قبل و روز سوم سه برابر روز قبل و از روز چهارم می توانند مانند آقایان تا پایان هفته اول نصف استکان یعنی 50 میلی گرم و هفته های بعد برابر با جدول ذیل اقدام به مصرف شربت کامبوجا نمایند . در صورت عدم کشش می توانند مقدار مصرف نوشیدنی خود را کمتر و یا بیشتر نمایند .

هفته اول (روز اول تا هفتم) : صبح ها ناشتا 15 دقیقه قبل از صرف صبحانه نصف استکان (فنجان) حدود 50 میلی گرم . و بلافاصله نصف تا یک فنجان آب میل کنید . در طول روز مقدار مصرف آب آشامیدنی را به 4 الی 8 لیوان برسانید .

هفته دوم (روز هشتم تا چهاردهم) : صبح ها ناشتا 15 دقیقه قبل از صرف صبحانه یک استکان (فنجان)حدود 100 میلی گرم . و بلافاصله نصف تا یک فنجان آب میل کنید . در طول روز مقدار مصرف آب آشامیدنی را به 4 الی 8 لیوان برسانید .

هفته سوم (روزپانزدهم تا بیست و یکم) : صبح ها ناشتا 15 دقیقه قبل از صرف صبحانه یک لیوان حدود 150 میلی گرم. و بلافاصله نصف تا یک فنجان آب میل کنید . در طول روز مقدار مصرف آب آشامیدنی را به 4 الی 8 لیوان برسانید .

هفته چهارم (روزبیست ودوم تا بیست وهشتم) : صبح ها ناشتا 15 دقیقه قبل از صرف صبحانه یک لیوان حدود 150 میلی گرم. و بلافاصله نصف تا یک فنجان آب میل کنید . و عصرها 150 میلی گرم بلافاصله یک فنجان آب میل شود . در طول روز مقدار مصرف آب آشامیدنی را به 4 الی 8 لیوان برسانید .

هفته پنجم (روزبیست و نهم  الی پایان دوره) : صبح ها ناشتا 15 دقیقه قبل از صرف صبحانه یک لیوان حدود 150 میلی گرم . و بلافاصله نصف تا یک فنجان آب میل کنید . ظهرها قبل از نهار 150 میلی گرم و بلافاصله نصف تا یک فنجان آب میل کنید و عصرها 150 میلی گرم بلافاصله یک فنجان آب میل شود . در طول روز مقدار مصرف آب آشامیدنی را به 4 الی 8 لیوان برسانید . 

بهتر است در ماه سه هفته مصرف و یک هفته قطع شود . با این کار بدن نسبت به مصرف شربت عادت نخواهد کرد و پس از یک هفته قطع مصرف و استفاده مجدد ، شربت تاثیر بیشتری خواهد داشت  .

قارچ کامبوجا ( اکسیر جوانی ، زیبایی ، سلامتی ، طول عمر )

 

همراه با استارتر و آموزش تهیه شربت کامبوجا

 

شماره تماس : 09013354050

 

ارسال به تمام نقاط ایران

 

قیمت : 25 هزار تومان

 

شماره کارت صادرات : 4804 8824 6917 6037

 

شماره کارت پست بانک : 2241 2993 6018 6277

 

صادق باقری

صادق باقری | ۰۲ اسفند ۹۳ ، ۱۲:۵۲
۰۲ اسفند۱۲:۳۱

میزان مصرف کفیر

 

بیشتر افراد دوست دارند همراه با غذای خود یک خوراکی دیگر را به عنوان چاشنی میل کنند ، از نوشابه گرفته تا ماست ، دوغ و ترشی . نوشابه که به دلیل مضراتش اصلا در بحث ما جایی ندارد و بهتر است از سبد خریدهایتان ( البته اگر جایی در آن دارد ) زودتر حذف شود .  

اگر استرس دارید ، دچار بیماری‌های دستگاه گوارش هستید ، مدت زیادی آنتی‌بیوتیک‌درمانی کرده‌اید یا زیاد مسافرت می‌روید ، کفیر بهترین نوشیدنی برای شماست . در واقع افرادی که در شرایط مذکور هستند ، مشکلات گوارشی زیادی از جمله اسهال ، یبوست و ... برایشان پیش می‌آید و کفیر می‌تواند گزینه مناسبی برایشان باشد . کفیر از هر لحاظ با ماست و دوغ برابر است اما پروبیوتیک بودنش باعث می‌شود که یک سر و گردن از دیگر لبنیات بالاتر باشد ، در حقیقت میکروارگانیسم‌ها و باکتری‌های سودمند پروبیوتیک که در کفیر موجود است ، می‌تواند بسیاری از مشکلات گوارشی این افراد را بهبود بخشد . 

برای سلامتی بیشتر در طول روز به جای نوشیدنی های قندی و گازدار ، دوغ کفیر بنوشید .

تضمین سلامتی با مصرف کفیر

مدت زمان تخمیر قارچ کفیر برای معالجه بیماری ها به شرح ذیل می باشد :

  • مشکلات تنفسی ( آسم ) ، 12 الی 18 ساعت
  • کم خونی و فشار خون ، 12 الی 24 ساعت
  • صفرا ، 12 الی 18 ساعت
  • ناراحتی های قلبی و مغزی ( شوک ها ) ، 12 الی 18 ساعت
  • ناراحتی های روده ای و مثانه ای ، 12 ساعت
  • ناراحتی های پوستی ، 12 ساعت
  • اسهال ، 36 الی 48 ساعت
  • بیماری های کلیوی ، 18 ساعت
  • ناراحتی های معده ، 12 الی 18 ساعت
  • یبوست ، 12 الی 18 ساعت
  • ناراحتی های عصبی ، سردرد ، پریشانی ، بی خوابی و کم اشتهایی ، 12 الی 18 ساعت
  • یرقان ، 12 الی 18 ساعت

مقدار مصرف نوشیدنی کفیر برای درمان بیماری ها :

  • درد های عصبی : روزانه یک لیتر نوشیدنی کفیر تا زمان برطرف شدن درد مصرف شود . بی خوابی ، بی اشتهایی و افسردگی را درمان می کند .
  • ورم های داخلی : مصرف روزانه یک لیتر نوشیدنی کفیر تا مشکل رفع شود . ورم ها و زخم های معده با این رژیم درمان خواهد شد .
  • ناراحتی های ریوی : روزانه یک لیتر مصرف شود .
  • کم خونی : روزانه یک لیتر نوشیدنی کفیر مصرف شود . در بزرگسالان پس از سه ماه خون حالت نرمال پیدا می کند .
  • بیماری های پوستی : علاوه بر مصرف روزانه نیم لیتر نوشیدنی کفیر ، موقع خواب در محل اگزما کفیر مالیده و بگذارید تا خشک شود و صبح آن را شسته و تمیز نمایید . پس از دو هفته تاثیر آن را خواهید دید .
  • مثانه : تا بهبود کامل روزانه یک لیتر نوشیدنی کفیر مصرف شود .
  • فشار خون : مصرف روزانه نیم لیتر نوشیدنی کفیر ، فشار خون را تنظیم می کند .
  • صفرا : روزانه یک لیتر مصرف شود .
  • کلیه : روزانه یک لیتر مصرف شود .
  • عفونت ها : روزانه یک لیتر مصرف شود .
  • یرقان : روزانه یک لیتر نوشیدنی کفیر مصرف شود . سه الی چهار هفته و بهتر است قبل از خواب مصرف شود .
  • یبوست : از نوشیدنی کفیر 12 الی 18 ساعتی و به میزان یک لیتر در روز . پس از رفع یبوست از نوشیدنی با تخمیر 24 ساعت استفاده شود .

قارچ کفیر ( اکسیر جوانی ، زیبایی ، سلامتی ، طول عمر ) 

همراه با آموزش تهیه ماست و دوغ کفیر

شماره تماس : 09013354050

ارسال به تمام نقاط ایران

قیمت : 30 هزار تومان

شماره کارت صادرات : 4804 8824 6917 6277

شماره کارت پست بانک : 2241 2993 6018 6277

صادق باقری

صادق باقری | ۰۲ اسفند ۹۳ ، ۱۲:۳۱
۰۱ اسفند۱۷:۲۳

  • ابتدا شیر را بجوشانید .
  • پس از جوشاندن شیر ، اجازه دهید تا شیر سرد شده و دمای آن با دمای محیط برابر شود . ( 18 تا 20 درجه سانتی گراد )
  • سرشیر بوجود آمده روی ظرف را از شیر جدا کنید . ( چربی مانع از تخمیر می شود )
  • در صورت مشاهده سرشیر ، شیر را با صافی پلاستیکی صاف کنید .
  • دانه های کفیر را در  ظرفی دهن گشاد و درب دار از جنس شیشه یا پلاستیک و با قاشق چینی ، ملامین یا چوبی بریزید . ( اگر ظرف شیشه ای باشد بهتر است )
  • شیر سرد و صاف شده را به ظرف حاوی دانه های کفیر انتقال دهید .
  • درب ظرف را بسته ، روی ظرف پارچه ای بیاندازید و در محیطی با درجه حرارت 18 الی 20 درجه سانتی گراد و به مدت 12 ، 18 ، 24 ، 30 یا حداکثر 48 ساعت جهت ترش شدن ماست و تهیه دوغ نگه داری نمایید .
  • بعد از زمان مورد نظر ، ظرف محتوی ماست و قارچ کفیر را به آرامی تکان داده تا مواد داخل آن یکنواخت شوند .
  • یک ظرف و صافی پلاستیکی تهیه کنید و صافی را درون ظرف قرار دهید ، مواد داخل ظرف ماست کفیر را آهسته درون صافی خالی کنید . ( ماست از سوراخ های صافی به درون ظرف تخلیه خواهد شد )
    • قارچ های تکثیر شده و باقی مانده در صافی را با آب سرد کمی آبکش کنید و آن ها جهت تولید ماست و دوغ تازه آماده می باشند در غیر این صورت آن ها را داخل ظرف شیشه ای درب دار قرار داده و روی آن ها شیر بریزید و برای دوره بعد در یخچال نگه داری کنید .
    • ماست کفیر آماده شده و گاز دار را در ظرف درب دار ریخته و در یخچال نگه داری کنید و هر زمان خواستد می توانید ماست را با آب رقیق کرده ، کمی نمک و سبزی خشک معطر به آن افزوده و نوش جان کنید .

      برای نگه داری و زنده ماندن دانه های کفیر ، باید آن ها را در شیر قرار داده و در محل سردی ( یخچال )  قرار دهید . در صورت در دسترس نبودن شیر ، برای 24 ساعت دانه های کفیر را می توانید در آب نگه داری نمایید .

      قارچ کفیر ( اکسیر جوانی ، زیبایی ، سلامتی ، طول عمر ) 

      همراه با آموزش تهیه ماست و دوغ کفیر

      شماره تماس : 09013354050

      ارسال به تمام نقاط ایران

      قیمت : 30 هزار تومان

      شماره کارت صادرات : 4804 8824 6917 6277

      شماره کارت پست بانک : 2241 2993 6018 6277

      صادق باقری

      صادق باقری | ۰۱ اسفند ۹۳ ، ۱۷:۲۳