کامبوجا یک لایه پلی ساکارید حاوی انواعی از مخمرها و باکتریها است . این باکتریها شامل Bacterium xylinum ، Acetobacter ketogenum ، Bacterium
gluconicam و مخمرهایی از انواع شیزوساکارو میسس ، ساکارومیسس ، تورولا و … است .
مسیر تخمیر بدین ترتیب است که ابتدا مخمرهای موجود در محیط کشت ، قند ساکارز را شکسته ، گلوکز و فروکتوز تولید میکنند .
فروکتوز هم با ایزومریزاسیون به گلوکز تبدیل شده ، در مرحله بعد این قندها به مصرف مخمرها میرسند و الکل و Co۲ تولید مینمایند .
Co۲ در نوشیدنی باقی میماند و باعث میشود این نوشیدنی گازدار شود . وقتی الکل به مقدار مناسب تولید شد زمینه برای رشد باکتریهایی که از منبع کربنی
جهت رشد و تکثیر خود استفاده میکنند مناسب میشود و باکتریها فعال میگردند و الکل را به اسیدهایی از قبیل اسید استیک ، اسید لاکتیک ، اسید گلوکونیک و
اسید گلوکورونیک تبدیل میکنند .
این نوشیدنی شامل ویتامینهای B۱ تا B۱۲ و اسیدفولیک و همچنین دارای Usnic acid است که خواص ضدباکتریایی دارد . لازم به ذکر است ، ازآنجا که شکر و کافئین
اولیه به مصرف مخمر و باکتری میرسد ، نوشیدنی در پایان کار هیچ یک از این موارد مضر را دارا نیست .
البته ترکیب این نوشیدنی براساس نواحی متفاوت آب و هوایی ، روش رشد و …کمی تفاوت دارد ، اما درهمه موارد ، این نوشیدنی ترش و شیرین با طعم و عطر
دلنشین و دلپذیر و خواص درمانی تغذیه ای بسیار بالا میباشد .
قارچ کامبوجا ( اکسیر جوانی ، زیبایی ، سلامتی ، طول عمر )
همراه با استارتر و آموزش تهیه شربت کامبوجا
شماره تماس : 09013354050
ارسال به تمام نقاط ایران
قیمت : 25 هزار تومان
شماره کارت صادرات : 4804 8824 6917 6037
شماره کارت پست بانک : 2241 2993 6018 6277
صادق باقری